Kattungar till salu - bombay

Katt till salu - bombay

Information om kattrasen bombay

Bombay är endast en preliminärt godkänd ras inom SVERAK/FIFe.

Pälsen hos en bombay

Med sin silkeslena, kolsvarta päls, kopparögonfärg, solida kropp och söta, öppna ansiktsuttryck, har den idealiska bombayen ett omisskännligt eget utseende. Bombay är en svart solid katt. Ingen annan färg eller mönster är tillåtet i FIFe. 

Kattrasen bombays storlek och utseende

Bombay är en medelstor katt, som ska likna en minipanter, välbalanserad, vänlig, alert och utåtriktad, muskulös och förvånansvärt tung för sin storlek. 

Populäraste kattraserna i Sverige förra året?

Visste du att Kattförbundet SVERAK utfärdade mer än 12 000 st stamtavlor 2023? Vill du veta vilken plats kattrasen bombay hamnade på i topplistan det året? Besök sverak.se för svaret (direktlänk)

Bombay till salu

Besök våra kattannonser “bombay till salu” för att se pris och tillgängliga kattungar från uppfödare som är medlemmar i Kattförbundet SVERAK.

Bortsprungen katt?

Visste du om att det finns en sida där man kan söka efter sin saknade katt eller registrera om man hittat en katt? Besök Saknad katt via länken för mer information. 
 

Försäkra din katt med rabatt på kattförsäkring hos Agria

Bli medlem i en SVERAK-kattklubb och få 15% rabatt på din katts försäkring hos Agria. Läs mer om hur det går till här >> 
 
Vill du veta vilka kattklubbar som ingår i SVERAK? Se hela listan av kattklubbar i Sverige här.